Tilpas dine scanninger

Der er et par forskellige muligheder for dig, hvis du gerne vil scanne din computer for malware.

I denne artikel vil vi dække følgende:

• Hvordan kører jeg en hurtig scanning?
  • Hvordan kører jeg en systemmalwarescanning?
  • Hvordan planlægger jeg scanninger?

• Hvordan kører jeg en hurtig scanning?

Det kan være en god idé at foretage et hurtigt tjek for malware på din computer. Derfor tilbyder TotalAV deres Quick Scan-funktion. Følg disse trin for at udføre en hurtig scanning:

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på TotalAV-logoetvenstre side
  • Klik på Malware-scanning
  • Klik på Hurtig scanning
  • TotalAV vil nu begynde at scanne din computer. En hurtig scanning vil tage mellem 5-10 minutter at gennemføre.

Hvis der er fundet en virus, vil TotalAV fjerne virussen fuldstændigt og lægge den i Karantænevirushvælvingen

Hvordan kører jeg en system-malware-scanning?

Hvis du gerne vil have en mere dybdegående scanning af din computer, kan du køre en fuld systemscanning ved hjælp af TotalAV's systemscanningsfunktion. Følg disse trin for at udføre en systemscanning:

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på TotalAV-logoetvenstre side
  • Klik på Malware-scanning
  • Klik på System Scan
  • TotalAV vil nu begynde at scanne din computer. Da en systemscanning er en dybdegående scanning af din computer, kan det tage et stykke tid at gennemføre.

Hvis der er fundet en virus, vil TotalAV fjerne virussen fuldstændigt og lægge den i Karantænevirushvælvingen.

Hvordan planlægger jeg scanninger?

Du ønsker måske at planlægge en scanning til at udføre automatisk. TotalAV giver dig mulighed for at gøre det og tilpasse, hvilken type scanning og hvornår du ønsker, at scanningen skal finde sted.

Følg disse trin for at tilpasse, hvornår du skal planlægge en scanning:

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på Settings Cog i venstre side
  • Klik på Antivirus-scanninger
  • Herfra vil du være i stand til at tilpasse følgende:

• Filtyper, der skal scannes
  • Hvor ofte du ønsker, at scanningen skal køre
  • Hvilken type scanning du vil udføre
  • Starttidspunkt
  • Sluttidspunkt
  • Mapper og filer, som du ønsker skal udelukkes i scanningen
  • Der er et par forskellige muligheder for dig, hvis du gerne vil scanne din computer for malware.

I denne artikel vil vi dække følgende:

• Hvordan kører jeg en hurtig scanning?
  • Hvordan kører jeg en systemmalwarescanning?
  • Hvordan planlægger jeg scanninger?

• Hvordan kører jeg en hurtig scanning?

Det kan være en god idé at foretage et hurtigt tjek for malware på din computer. Derfor tilbyder TotalAV deres Quick Scan-funktion. Følg disse trin for at udføre en hurtig scanning:

• Klik på Malware-scanning
  • Klik på Hurtig scanning
  • TotalAV vil nu begynde at scanne din computer. En hurtig scanning vil tage mellem 5-10 minutter at gennemføre.

Hvis der er fundet en virus, vil TotalAV fjerne virussen fuldstændigt og lægge den i Karantænevirushvælvingen

Hvordan kører jeg en system-malware-scanning?

Hvis du gerne vil have en mere dybdegående scanning af din computer, kan du køre en fuld systemscanning ved hjælp af TotalAV's systemscanningsfunktion. Følg disse trin for at udføre en systemscanning:

• Klik på Malware-scanning
  • Klik på System Scan
  • TotalAV vil nu begynde at scanne din computer. Da en systemscanning er en dybdegående scanning af din computer, kan det tage et stykke tid at gennemføre.

Hvis der er fundet en virus, vil TotalAV fjerne virussen fuldstændigt og lægge den i Karantænevirushvælvingen.

Hvordan planlægger jeg scanninger?

Du ønsker måske at planlægge en scanning til at udføre automatisk. TotalAV giver dig mulighed for at gøre det og tilpasse, hvilken type scanning og hvornår du ønsker, at scanningen skal finde sted.

Følg disse trin for at tilpasse, hvornår du skal planlægge en scanning:

• Åbn TotalAV-applikationen
  • Klik på Settings Cog i venstre side
  • Herfra vil du være i stand til at tilpasse følgende:

Hvis du gerne vil udføre en scanning på din Android-enhed, skal du følge disse instruktioner:

• Åbn TotalAV

• Tryk på knappen Sikkerhedsscanning

TotalAV vil nu begynde at scanne din enhed for skadelige trusler.