Pas uw scans aan

Er zijn een paar verschillende opties voor u beschikbaar als u uw computer wilt scannen op malware.

In dit artikel behandelen we het volgende:

• Hoe voer ik een Quick Scan uit?
  • Hoe voer ik een systeemmalwarescan uit?
  • Hoe plan ik scans in?

• Hoe voer ik een Quick Scan uit?

Misschien wilt u een snelle controle op malware op uw computer uitvoeren. Daarom biedt TotalAV hun Quick Scan-functie aan. Volg deze stappen om een snelle scan uit te voeren:

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op het TotalAV-logo aan de linkerzijde
  • Klik op Malwarescan
  • Klik op Snelle scan
  • TotalAV begint nu je computer te scannen. Een snelle scan duurt tussen de 5 en 10 minuten.

Als er een virus is gevonden, zal TotalAV het virus volledig verwijderen en in de Quarantaine Virus Vault plaatsen

Hoe voer ik een systeemmalwarescan uit?

Als u een meer diepgaande scan van uw computer wilt hebben, kunt u een volledige systeemscan uitvoeren met de functie Systeemscan van TotalAV. Volg deze stappen om een systeemscan uit te voeren:

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op het TotalAV-logo aan de linkerzijde
  • Klik op Malwarescan
  • Klik op Systeemscan
  • TotalAV begint nu je computer te scannen. Aangezien een systeemscan een grondige scan van uw computer is, kan het enige tijd duren voordat deze is voltooid.

Als er een virus is gevonden, zal TotalAV het virus volledig verwijderen en in de Quarantaine Virus Vault plaatsen.

Hoe plan ik scans in?

U kunt een scan zo plannen dat deze automatisch wordt uitgevoerd. TotalAV geeft u de mogelijkheid om dit te doen en aan te passen welk type scan en wanneer u de scan wilt laten plaatsvinden.

Volg deze stappen om aan te passen wanneer een scan moet worden gepland:

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op de Settings Cog aan de linkerkant
  • Klik op Antivirusscans
  • Vanaf hier kunt u het volgende aanpassen:

• Bestandstypen om te scannen
  • Hoe vaak u wilt dat de scan wordt uitgevoerd
  • Welk type scan u wilt uitvoeren
  • Starttijd
  • Eindtijd
  • Mappen en bestanden die u buiten de scan wilt houden
  • Er zijn een paar verschillende opties voor u beschikbaar als u uw computer wilt scannen op malware.

In dit artikel behandelen we het volgende:

• Hoe voer ik een Quick Scan uit?
  • Hoe voer ik een systeemmalwarescan uit?
  • Hoe plan ik scans in?

• Hoe voer ik een Quick Scan uit?

Misschien wilt u een snelle controle op malware op uw computer uitvoeren. Daarom biedt TotalAV hun Quick Scan-functie aan. Volg deze stappen om een snelle scan uit te voeren:

• Klik op Malwarescan
  • Klik op Snelle scan
  • TotalAV begint nu je computer te scannen. Een snelle scan duurt tussen de 5 en 10 minuten.

Als er een virus is gevonden, zal TotalAV het virus volledig verwijderen en in de Quarantaine Virus Vault plaatsen

Hoe voer ik een systeemmalwarescan uit?

Als u een meer diepgaande scan van uw computer wilt hebben, kunt u een volledige systeemscan uitvoeren met de functie Systeemscan van TotalAV. Volg deze stappen om een systeemscan uit te voeren:

• Klik op Malwarescan
  • Klik op Systeemscan
  • TotalAV begint nu je computer te scannen. Aangezien een systeemscan een grondige scan van uw computer is, kan het enige tijd duren voordat deze is voltooid.

Als er een virus is gevonden, zal TotalAV het virus volledig verwijderen en in de Quarantaine Virus Vault plaatsen.

Hoe plan ik scans in?

U kunt een scan zo plannen dat deze automatisch wordt uitgevoerd. TotalAV geeft u de mogelijkheid om dit te doen en aan te passen welk type scan en wanneer u de scan wilt laten plaatsvinden.

Volg deze stappen om aan te passen wanneer een scan moet worden gepland:

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op de Settings Cog aan de linkerkant
  • Vanaf hier kunt u het volgende aanpassen:

Als u een scan wilt uitvoeren op uw Android-apparaat, volgt u deze instructies:

• Open TotalAV

• Tik op de knop Beveiligingsscan

TotalAV begint nu je apparaat te scannen op schadelijke bedreigingen.