Gelaagde bescherming

TotalAV biedt vele vormen van bescherming voor uw apparaten. Het beste advies dat we je kunnen geven om online beschermd te blijven, is om gebruik te maken van alle services die we bieden, door meerdere beschermingslagen voor je apparaten te creëren.

In dit artikel zullen we het volgende doornemen:

• Wat is gelaagde bescherming?
  • Waarom is gelaagde bescherming belangrijk?
  • Hoe kan ik gelaagde bescherming instellen met de functies van TotalAV?
  • Wat is gelaagde bescherming?

Gelaagde bescherming is het gebruik van meerdere preventieve tools, functies en bescherming tegen bedreigingen bovenop elkaar. TotalAV biedt veel functies en hulpmiddelen om een gelaagde verdediging op te bouwen om uw apparaat te beschermen.

Waarom is gelaagde bescherming belangrijk?

Het hebben van meerdere verdedigingslagen tijdens het gebruik van uw apparaat en internet verkleint de kans dat cybercriminelen, virussen en andere online bedreigingen uw computer beschadigen. Als de ene door de kieren glipt, zal de andere hem vangen.

Hoe kan ik gelaagde bescherming instellen met de functies van TotalAV?

TotalAV biedt een geweldige verzameling tools en functies om u de best gelaagde bescherming te bieden. Hieronder vindt u informatie over hoe de functies werken en hoe u ze instelt.

• TotalAV WebShield - Uw eerste verdedigingslinie, blokkeert de toegang tot websites die schade kunnen aanrichten.
  • Realtime bescherming - Wordt op de achtergrond van uw computer uitgevoerd en scant bestanden die u hebt gedownload, gebruikt of geopend. U beschermen tegen virusachtig gedrag.
  • Geplande antivirusscans - Voer periodieke scans uit om virussen op uw apparaat te controleren en in quarantaine te plaatsen.
  • Safe Browsing VPN - Versleutelt uw netwerkactiviteit en voorkomt dat iemand uw internetgebruik onderschept.
  • Password Vault - Biedt een veilige locatie om wachtwoorden voor website-aanmeldingen te maken en op te slaan.
  • Total Adblock - Blokkeert online advertenties en pop-ups, zodat u niet per ongeluk op schadelijke advertenties klikt die tot schade kunnen leiden.
  • Heeft dit je vraag beantwoord?