Skiktad skydd

TotalAV erbjuder många former av skydd för dina enheter. Det bästa rådet vi kan ge dig för att hålla dig skyddad online är att använda alla tjänster som vi tillhandahåller och skapa flera skyddslager för dina enheter.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom följande:

• Vad är Layered Protection?
  • Varför är lagerskydd viktigt?
  • Hur kan jag ställa in Layered Protection med funktionerna i TotalAV?
  • Vad är Layered Protection?

Layered Protection är användningen av flera förebyggande verktyg, funktioner och hotförsvar ovanpå varandra. TotalAV erbjuder många funktioner och verktyg för att bygga upp ett lager försvar för att hålla din enhet skyddad.

Varför är Layered Protection viktigt?

Att ha flera lager av försvar när du använder din enhet och internet kommer att minimera risken för cyberbrottslingar, virus och andra onlinehot från att skada din dator. Om den ena slinker igenom springorna kommer den andra att fånga den.

Hur kan jag ställa in Layered Protection med funktionerna i TotalAV?

TotalAV erbjuder en stor samling verktyg och funktioner för att ge dig det bästa skyddet i lager. Nedan hittar du information om hur funktionerna fungerar och hur du ställer in dem.

• TotalAV WebShield – Din första försvarslinje som blockerar åtkomst till webbplatser som kan orsaka skada.
  • Realtidsskydd – Körs i bakgrunden på din dator och skannar filer som du har laddat ner, använt eller öppnat. Skyddar dig från virusliknande beteende.
  • Schemalagda antivirusgenomsökningar – Kör periodiska genomsökningar för att kontrollera och karantänsätta virus på din enhet.
  • VPN för säker surfning – Krypterar din nätverksaktivitet och förhindrar att någon avlyssnar din internetanvändning.
  • Password Vault – tillhandahåller en säker plats för att skapa och lagra lösenord för webbplatsinloggningar.
  • Total Adblock - Blockera onlineannonser och popup-fönster, vilket förhindrar att du av misstag klickar på skadliga annonser som kan leda till skada.
  • svarade detta på din fråga?