Anpassa dina skanningar

Det finns några olika alternativ tillgängliga för dig om du vill skanna din dator efter skadlig programvara.

I den här artikeln kommer vi att täcka följande:

• Hur kör jag en snabbskanning?
  • Hur kör jag en skanning av skadlig programvara?
  • Hur schemalägger jag skanningar?

• Hur kör jag en snabbskanning?

Du kanske vill göra en snabbkontroll efter skadlig programvara på din dator. Det är därför TotalAV erbjuder sin Quick Scan-funktion. Följ dessa steg för att utföra en snabbskanning:

• Öppna appen TotalAV
  • Klicka på TotalAV-logotypenvänster sida
  • Klicka på Skanna skadlig programvara
  • Klicka på Snabbskanning
  • TotalAV börjar nu skanna din dator. En snabbskanning tar mellan 5-10 minuter att slutföra.

Om ett virus har hittats kommer TotalAV att ta bort viruset helt och hållet och placera det i Quarantine Virus Vault

Hur kör jag en skanning av skadlig programvara?

Om du vill ha en mer djupgående genomsökning av din dator kan du köra en fullständig systemsökning med hjälp av TotalAVs systemsökningsfunktion. Följ dessa steg för att utföra en systemsökning:

• Öppna appen TotalAV
  • Klicka på TotalAV-logotypenvänster sida
  • Klicka på Skanna skadlig programvara
  • Klicka på System Scan
  • TotalAV börjar nu skanna din dator. Eftersom en systemgenomsökning är en djupgående genomsökning av din dator kan det ta ett tag att slutföra.

Om ett virus har hittats kommer TotalAV att ta bort viruset helt och hållet och placera det i Quarantine Virus Vault.

Hur schemalägger jag skanningar?

Du kanske vill schemalägga en skanning som ska utföras automatiskt. TotalAV ger dig möjlighet att göra det och anpassa vilken typ av skanning och när du vill att skanningen ska ske.

Följ dessa steg för att anpassa när du ska schemalägga en skanning:

• Öppna applikationen TotalAV
  • Klicka på Settings Cog på vänster sida
  • Klicka på Antivirusskanningar
  • Härifrån kommer du att kunna anpassa följande:

• Filtyper att skanna
  • Hur ofta du vill att skanningen ska köras
  • Vilken typ av skanning du vill utföra
  • Starttid
  • Sluttid
  • Mappar och filer som du vill ska uteslutas i skanningen
  • Det finns några olika alternativ tillgängliga för dig om du vill skanna din dator efter skadlig programvara.

I den här artikeln kommer vi att täcka följande:

• Hur kör jag en snabbskanning?
  • Hur kör jag en skanning av skadlig programvara?
  • Hur schemalägger jag skanningar?

• Hur kör jag en snabbskanning?

Du kanske vill göra en snabbkontroll efter skadlig programvara på din dator. Det är därför TotalAV erbjuder sin Quick Scan-funktion. Följ dessa steg för att utföra en snabbskanning:

• Klicka på Skanna skadlig programvara
  • Klicka på Snabbskanning
  • TotalAV börjar nu skanna din dator. En snabbskanning tar mellan 5-10 minuter att slutföra.

Om ett virus har hittats kommer TotalAV att ta bort viruset helt och hållet och placera det i Quarantine Virus Vault

Hur kör jag en skanning av skadlig programvara?

Om du vill ha en mer djupgående genomsökning av din dator kan du köra en fullständig systemsökning med hjälp av TotalAVs systemsökningsfunktion. Följ dessa steg för att utföra en systemsökning:

• Klicka på Skanna skadlig programvara
  • Klicka på System Scan
  • TotalAV börjar nu skanna din dator. Eftersom en systemgenomsökning är en djupgående genomsökning av din dator kan det ta ett tag att slutföra.

Om ett virus har hittats kommer TotalAV att ta bort viruset helt och hållet och placera det i Quarantine Virus Vault.

Hur schemalägger jag skanningar?

Du kanske vill schemalägga en skanning som ska utföras automatiskt. TotalAV ger dig möjlighet att göra det och anpassa vilken typ av skanning och när du vill att skanningen ska ske.

Följ dessa steg för att anpassa när du ska schemalägga en skanning:

• Öppna applikationen TotalAV
  • Klicka på Settings Cog på vänster sida
  • Härifrån kommer du att kunna anpassa följande:

Om du vill göra en skanning på din Android-enhet, följ dessa instruktioner:

• Öppna TotalAV

• Tryck på knappen Security Scan

TotalAV börjar nu skanna din enhet efter skadliga hot.