Malware Support

Sådan rettes browserindstillinger ændret af malware

Du har måske bemærket, at din browsers hjemmeside, søgelinje eller mere kan have ændret sig.

Der kan være et par grunde til dette. Det kan være, at noget malware har ændret din browsers indstillinger, eller det kan være, at du ved et uheld har accepteret at ændre dine indstillinger, når du installerer en applikation.

Hvis dette skete for dig, skal du ikke bekymre dig, vi vil guide dig gennem, hvordan du får dine foretrukne indstillinger tilbage.

• Hvordan ændrer jeg min søgemaskine tilbage
  • Hvordan ændrer jeg min startside tilbage?

• Hvordan ændrer jeg min søgemaskine tilbage?

Hvis din standardsøgemaskine er blevet ændret, skal du følge disse instruktioner for at ændre dem tilbage.

• Åbn Chrome

• Indsæt chrome://settings/searchEngines i søgefeltet

• Klik på {notrans- 4}tre prikker ved siden af søgemaskinen** du som standard

• Klik på Gør som standard

• Åbn Firefox

• Indsæt about:preferences#search i søgelinjen

• Klik på rullemenuen under Standardsøgemaskine

• Vælg søgemaskinen{notrans- 11} at du gerne vil gøre standarden**

• Åbn Edge

• Indsæt edge://settings/search i søgefeltet

• Klik på {notrans- 4}rullemenu**

• Vælg den søgemaskine, som du gerne vil gøre til standard

Hvordan ændrer jeg min startside tilbage?

Hvis din standardsøgemaskine er blevet ændret, skal du følge disse instruktioner for at ændre dem tilbage.

• Indsæt chrome://settings/appearance i adresselinjen

• Indsæt den URL, du vil ændre din {notrans-4 }hjemmeside** til

• Indsæt about:preferences#home i adresselinjen

• Klik på Tilpassede webadresser

• Indsæt {notrans-4'en }URL du vil ændre din hjemmeside** til

• Indsæt edge://settings/startHomeNTP i adresselinjen

• Indsæt den URL, du vil ændre din {notrans-4 }hjemmeside** til