Wat is het totale wachtwoord?

Total Password is ontworpen om uw wachtwoorden voor al uw online accounts veilig op te slaan en te beheren.

Het biedt een handige en veilige manier om complexe en unieke wachtwoorden voor verschillende websites en services op te slaan, te genereren en op te halen.

Over het algemeen vereenvoudigt Total Password wachtwoordbeheer, verbetert het de beveiliging en bevordert het een goede wachtwoordhygiƫne.

Met de speciale functie Secure Me kunt u op afstand uitloggen vanaf uw andere apparaten en ook uw browsergeschiedenis wissen.