Faktureringsstøtte

Uventede betalinger

Hos TotalAV forstår vi at uventede gebyrer kan være en kilde til frustrasjon både for våre kunder og ikke-kunder. I denne støtteartikkelen tar vi sikte på å informere deg om hva du kan gjøre hvis du finner en uventet belastning fra virksomheten vår.

Uventede kostnader kan være et resultat av en endring i tjenesteplanen din eller bruk av tilleggstjenester utover det som er inkludert i planen din. I dette scenariet anbefaler vi å gjennomgå planen din og vurdere om den oppfyller dine nåværende behov. Teamet vårt er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne ut hvilken plan som passer best for dine behov, og kan hjelpe deg med å oppgradere eller nedgradere etter behov for å passe dine personlige behov.

For å sjekke dine nåværende tjenester, logg inn på kontoen din ved å bruke knappen nedenfor:

Logg Inn

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille passordet innen ved å klikke her.

Hvis du har glemt eller mistet tilgangen til e-postadressen for kontoen din, kan du sende oss en forespørsel om kontogjenoppretting innen ved å klikke her.