Onverwachte betalingen

Bij TotalAV begrijpen we dat onverwachte kosten een bron van frustratie kunnen zijn voor zowel onze klanten als niet-klanten. In dit ondersteuningsartikel willen we u informeren over wat u kunt doen als u een onverwachte afschrijving van ons bedrijf tegenkomt.

Onverwachte kosten kunnen het gevolg zijn van een wijziging in uw serviceplan of het gebruik van aanvullende services die niet in uw abonnement zijn inbegrepen. In dit scenario raden we aan om uw plan te herzien en te beoordelen of het aan uw huidige behoeften voldoet. Ons team is altijd beschikbaar om u te helpen bepalen welk plan het meest geschikt is voor uw behoeften en kan u helpen bij het upgraden of downgraden als dat nodig is om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen.

Log in op uw account met behulp van de onderstaande knop om uw huidige services te controleren:

Log in

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u uw wachtwoord resetten met hier klikken.

Als u de toegang tot het e-mailadres van uw account bent vergeten of kwijtgeraakt, kunt u ons een accountherstelverzoek sturen via hier klikken.