Billing Support Menu

Faktureringssupport

Uventede betalinger

Hos TotalAV forstår vi, at uventede debiteringer kan være en kilde til frustration for både vores kunder og ikke-kunder. I denne supportartikel sigter vi på at informere dig om, hvad du kan gøre, hvis du finder en uventet debitering fra vores virksomhed.

Uventede gebyrer kan være resultatet af en ændring i din serviceplan eller brugen af yderligere tjenester ud over, hvad der er inkluderet i din plan. I dette scenarie anbefaler vi, at du gennemgår din plan og vurderer, om den opfylder dine nuværende behov. Vores team er altid til rådighed for at hjælpe dig med at bestemme, hvilken plan der passer bedst til dine behov og kan hjælpe dig med at opgradere eller nedgradere efter behov for at passe til dine personlige behov.

For at kontrollere dine nuværende tjenester skal du logge ind på din konto ved at bruge knappen nedenfor:

Log på

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille din adgangskode inden ved at klikke her.

Hvis du har glemt eller mistet adgangen til din kontos e-mailadresse, kan du sende os en anmodning om kontogendannelse inden ved at klikke her.