Billing Support Menu

Faktureringssupport

Oväntade betalningar

På TotalAV förstår vi att oväntade avgifter kan vara en källa till frustration för både våra kunder och icke-kunder. I den här supportartikeln vill vi informera dig om vad du kan göra om du hittar en oväntad debitering från vår verksamhet.

Oväntade avgifter kan vara resultatet av en ändring i din serviceplan eller användning av ytterligare tjänster utöver vad som ingår i din plan. I det här scenariot rekommenderar vi att du granskar din plan och bedömer om den uppfyller dina nuvarande behov. Vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa dig att avgöra vilken plan som är bäst lämpad för dina behov och kan hjälpa dig att uppgradera eller nedgradera efter behov för att passa dina personliga behov.

För att kontrollera dina nuvarande tjänster vänligen logga in på ditt konto med knappen nedan:

Logga in

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa ditt lösenord senast klicka här.

Om du har glömt eller förlorat åtkomsten till ditt kontos e-postadress kan du skicka en begäran om kontoåterställning till oss senast klicka här.