Hva er totalt passord?

Total Password er utviklet for å trygt lagre og administrere passordene dine for alle nettkontoene dine.

Det gir en praktisk og sikker måte å lagre, generere og hente komplekse og unike passord for forskjellige nettsteder og tjenester.

Totalt sett forenkler Total Password passordadministrasjon, øker sikkerheten og fremmer god passordhygiene.

Med spesialfunksjonen, Secure Me, kan du logge ut eksternt fra de andre enhetene dine, og også slette nettleserloggen.