Importere kontoer fra andre apper og nettlesere

Å importere kontoer fra andre passordbehandlere og nettlesere er ekstremt enkelt med Total Password.

Vi støtter import fra 1Password, Chrome-nettleseren, Dashlane, Firefox-nettleseren, LastPass og Sticky Password.

Når du har installert nettleserutvidelsen Total Password, klikker du på Total Password-ikonet som vises i nettleseren din.

Når du er valgt vil du se dette alternativet:

Velg nå, Importer kontoer

Du vil nå se følgende alternativ:

• Først må du velge nettleseren/appen du importerer passordene dine fra, fra rullegardinfeltet.

• Deretter må du skrive inn Total Password Mater Password.

• Velg nå filen du ønsker å laste opp fra enheten din, klikk deretter på Fortsett for å fullføre importen.