Total Password Inställning

Importera konton från andra appar och webbläsare

Att importera konton från andra lösenordshanterare och webbläsare är extremt enkelt med Total Password.

Vi stöder import från 1Password, Chrome webbläsare, Dashlane, Firefox webbläsare, LastPass och Sticky Password.

När du har installerat webbläsartillägget Total Password klickar du på ikonen Total Password som visas i din webbläsare.

När du har valt det kommer du att se detta alternativ:

Välj nu, Importera konton

Du kommer nu att se följande alternativ:

• Först måste du välja webbläsaren/appen du importerar dina lösenord från, från rullgardinsmenyn.

• Sedan måste du ange ditt Total Password Mater Password.

• Välj nu filen du vill ladda upp från din enhet och klicka sedan på Fortsätt för att slutföra importen.