Vad är totalt lösenord?

Total Password är utformad för att säkert lagra och hantera dina lösenord för alla dina onlinekonton.

Det ger ett bekvämt och säkert sätt att lagra, generera och hämta komplexa och unika lösenord för olika webbplatser och tjänster.

Sammantaget förenklar Total Password lösenordshanteringen, ökar säkerheten och främjar god lösenordshygien.

Med specialfunktionen, Secure Me, kan du logga ut på distans från dina andra enheter och även radera din webbläsarhistorik.