Total Password Opsætning

Hvad er Total Password?

Total Password er designet til sikkert at gemme og administrere dine adgangskoder til alle dine onlinekonti.

Det giver en bekvem og sikker måde at gemme, generere og hente komplekse og unikke adgangskoder til forskellige websteder og tjenester.

Samlet set forenkler Total Password adgangskodeadministration, øger sikkerheden og fremmer god adgangskodehygiejne.

Med en speciel funktion, Secure Me, kan du logge ud eksternt fra dine andre enheder og også slette din browserhistorik.