Total Password Opsætning

Import af konti fra andre apps og browsere

Import af konti fra andre adgangskodeadministratorer og browsere er ekstremt nemt med Total Password.

Vi understøtter import fra 1Password, Chrome browser, Dashlane, Firefox browser, LastPass og Sticky Password.

Når du har installeret browserudvidelsen Total Password, skal du klikke på ikonet Total Password, der vises i din browser.

Når du har valgt, vil du se denne mulighed:

Vælg nu, Importér konti

Du vil nu se følgende mulighed:

• Først skal du vælge den browser/app, du importerer dine adgangskoder fra, fra dropdown-feltet.

• Derefter skal du indtaste din Total Password Mater Password.

• Vælg nu den fil, du vil uploade fra din enhed, og klik derefter på Fortsæt for at fuldføre din import.