TotalAV Scannen

Malware is een afkorting van kwaadaardige software. Malware is ontworpen om kwaadwillig code op een computer uit te voeren. Dit kan zijn om gegevens te stelen, toetsaanslagen vast te leggen, corrupte bestanden, SPAM-e-mailcontacten of het overnemen van de controle over een computer voor andere, vervelende middelen.

In dit gedeelte van het ondersteuningscentrum kunt u alles ontdekken en leren over malware, hoe u kunt scannen en uzelf kunt beschermen tegen virussen en best practices die u kunt volgen om u de best mogelijke bescherming te bieden!

Kies een onderwerp uit het menu om aan de slag te gaan!