Hvad er en mørk websøgning?

Hvert år bliver milliarder af loginoplysninger afsløret og stjålet fra nogle af verdens største hjemmesider. TotalAV tilbyder sin databrudssøgning, der giver dig mulighed for at se, om din e-mail er blevet kompromitteret.

Data Breach Search giver dig mulighed for at kontrollere, om en e-mailadresse er blevet berørt af kendte databrud. Nogle store websteder er blevet brudt tidligere, som LinkedIn og MySpace.

Nogle gange inkluderer de data, der er blevet lækket, fuldt udsatte adgangskoder. Disse data kan være værdifulde for hackere og cyberkriminelle, da internetbrugere har en tendens til at bruge de samme adgangskoder på tværs af flere websteder og konti. Når først informationen er lækket, er der ingen måde at fjerne den på.

• Hvad er Data Breach Search?
  • Hvordan bruger jeg Data Breach Search?
  • Hvorfor er Data Breach Search vigtig?
  • Tips til at forblive beskyttet
  • Hvordan bruger jeg Data Breach Search?

Følg disse instruktioner for at bruge TotalAV's søgning efter databrud:

• Klik her
    • Indtast den e-mailadresse, du vil bruge

• Klik på Check for Breaches

Vi vil derefter give dig besked, hvis din e-mailadresse er forbundet med et brud.

Hvorfor er mørk websøgning vigtig?

Når der opstår et brud, kan enhver bruger på listen, som har afsløret oplysninger, være åben for enten økonomisk tab eller identitetstyveri. Hvis du finder din e-mailadresse knyttet til et brud, skal du gå og ændre din adgangskode på den hjemmeside med det samme, og potentielt på alle andre websteder, hvor du har brugt den samme adgangskode.

Tips til at forblive beskyttet!

En af de bedste ting, du kan gøre for at forblive beskyttet online, er at bruge en adgangskodeadministrator og generere unikke adgangskoder til hver konto, du opretter online. På den måde, hvis en adgangskode bliver lækket, vil en hacker ikke være i stand til at bruge den adgangskode til at få adgang til andre konti. TotalAV tilbyder deres adgangskodeadministrator Total Password, som inkluderer en tilfældig adgangskodegenerator og et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder for at holde dig beskyttet online.

Vil du i gang med Total Password? Klik her