Total Password Indstillinger

Sikre mig

Secure Me løser smerten, når du deler nogen af dine enheder med familie, venner og kolleger. Når du tænker ”Hvad lod jeg stå åbent i min browser, eller hvad er der tilbage i min browserhistorik? Har jeg ladet min bankkonto, Facebook eller e-mail stå åben?” Secure Me kommer til undsætning ved at sikre alle konti med et enkelt klik fra enhver af dine enheder.

Beskyt dit privatliv Secure Me giver dig mulighed for at logge ud af dine onlinekonti på fjernenheden med nogle få klik. Det giver dig også mulighed for at slette browserhistorikken eller cookies, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste dine private data. Du skal blot sikre dine online-enheder ved at klikke på knappen Sikre mig.

Du kan bruge Secure Notes som din personlige notesblok, hvor du kan gemme hemmelige nøgler til software, wi-fi-adgangskoder, routerindstillinger, pasoplysninger eller enhver anden information, du kan lide. Vi holder dem sikre, private og kun tilgængelige for dig. Du kan oprette specielle kategorier, der er kendetegnet ved forskellige farver for at gøre dem nemmere at identificere.

Dine noter er altid med dig Total Password gratis mobilapp giver dig adgang til alle dine legitimationsoplysninger fra din telefon. Du kan logge ind overalt uden besværet med at glemme dine adgangskoder.