Total Password Innstillinger

Sikre meg

Secure Me adresserer smerten når du deler noen av enhetene dine med familie, venner og kolleger. Når du tenker "Hva la jeg åpent i nettleseren min eller hva er igjen i nettleserloggen min? La jeg bankkontoen, Facebook eller e-posten min være åpen?» Secure Me kommer til unnsetning ved å sikre alle kontoer med ett enkelt klikk fra hvilken som helst av enhetene dine.

Beskytt personvernet ditt Secure Me lar deg logge ut av nettkontoene dine på den eksterne enheten med noen få klikk. Den lar deg også slette nettleserloggen eller informasjonskapslene slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste dine private data. Bare sikre dine nettbaserte enheter ved å klikke på Sikre meg-knappen.

Du kan bruke Secure Notes som din personlige notisblokk der du kan lagre hemmelige nøkler til programvare, wi-fi-passord, ruterinnstillinger, passinformasjon eller annen informasjon du liker. Vi holder dem trygge, private og bare tilgjengelige for deg. Du kan lage spesielle kategorier kjennetegnet ved forskjellige farger for å gjøre dem lettere å identifisere.

Notatene dine er alltid med deg Total Password gratis mobilapp lar deg få tilgang til all legitimasjonen din fra telefonen. Du kan logge på overalt uten å måtte glemme passordene dine.