Støtte for skadelig programvare

Hvordan sende inn mistenkelige filer

Hos TotalAV er vi stolte av å holde de mest oppdaterte databasene over virus og farlige nettsteder.

Hvis du ønsker å hjelpe TotalAV-fellesskapet med å holde seg beskyttet, kan du sende inn eventuelle funn eller falske positiver til oss for analyse. Hjelper TotalAV med å gi den beste beskyttelsen til kundene våre.

I denne artikkelen finner du:

• Hvordan sender jeg inn en ondsinnet fil eller en falsk positiv fil?
  • Hvordan sender jeg inn et ondsinnet nettsted eller et falskt positivt nettsted?
  • Hvordan sender jeg inn en ondsinnet fil eller en falsk positiv fil?

Hvis du har funnet en ondsinnet fil som ikke blir oppdaget av TotalAV, eller en sikker fil som blir oppdaget av TotalAV (falsk positiv) Følg disse instruksjonene:

Komprimer fil

• Komprimer filen til en zip-fil
  • Passordbeskytt filen med passordet "infected"
  • Send inn fil Klikk her Velg innleveringstype Skriv inn navnet > e-postadressen Legg til en kommentar som beskriver følgende: Hvor fant du filen? Hvorfor tror du filen er ondsinnet/en falsk positiv? Hvis skadelig, hvilken oppførsel endrer den på enheten din? Klikk på Velg fil Velg zip-filen du vil sende inn <10 > Klikk på Send inn fil

Våre viruslaboratorieingeniører vil deretter analysere filen. Hvis filen er skadelig eller en sikkerhetsrisiko, vil de opprette en virussignatur som vil utløse gjenkjenning av denne filen.

Hvordan sender jeg inn et ondsinnet nettsted eller et falskt positivt nettsted?

Hvis du har funnet et ondsinnet nettsted som ikke blir oppdaget av TotalAV, eller et trygt nettsted som blir oppdaget av TotalAV (falsk positiv) Følg disse instruksjonene:

En falsk positiv er en fil eller et nettsted som blir oppdaget av TotalAV som skadelig, men som er trygg.
  • Gå til totalav.com/submit-file
  • Velg innleveringstype
  • Skriv inn navnet > e-postadressen
  • Legg til en kommentar som beskriver følgende:
  • Hvor fant du nettsiden?
  • Hvorfor tror du nettsiden er ondsinnet/en falsk positiv?
  • Skriv inn URL til nettstedet
  • Klikk på Send inn nettsted
  • Våre viruslabingeniører vil deretter analysere nettstedet. Hvis nettstedet er skadelig eller en sikkerhetsrisiko, vil de merke nettstedet som skadelig, og neste gang en av våre brukere besøker nettstedet, vil det bli flagget.